fbpx

Ett varmt och miljövänligt val

Energikassett är en smart investering som alla tjänar på. När du installerar in en Energikassett i din spis kommer veden att räcka ännu längre och värmen kommer därmed dröja sig kvar. En energikassett kan värma upp ett hem på 150 kvadratmeter.
En annan klok fördel med energikassetter är att den ger dig ett bra skydd emot höjda elpriser och om strömmen skulle gå så har du värmen kvar i huset med hjälp av din energikassett.
Det är inte bara du som tjänar på att på att införskaffa en energikassett, ur ett större perspektiv så är det även skonsamt för vår miljö. Med en energikassett inmonterad avsöndras det nämligen mindre aska och gas.

Vedeldning.com har ett brett sortiment av energikassetter som är anpassade att passa in på alla storlekar av eldstäder. I vårt sortiment ingår modeller som bland annat energikassetten Burspråk som har sidoglasdörrar och även hörnmodeller. Vi har även en vacker panoramamodell och frontmodell. I koniskt formade murspisar kan en energikassett också passa vackert in. Det finns olika standardmått men det går även bra att måttbeställa från oss. Alla våra modeller är svensktillverkade och gjorda av hög kvalitativ cortenstål.

Kontakta oss för mer information gällande dina önskemål!

Share Button