fbpx

5448_banner1

Morsø 5448

”Vi har tillverkat en spis som utnyttjar gjutjärnets egenskaper och sammanför Morsøs arv med dagens syn på en modern spis.” DesignPartners.

Ett uttryck av styrka och kraft på piedestal

Historien har stöpts in i den nya designen och hämtar inspiration från Morsøs arv och från den moderna designen. Morsø 5448 på piedestal har en karakteristisk framsida av sotat glas och mjuka former som till sitt utseende påminner om en pekskärm. Spisens form är som en mjuk behållare som får sitt uttryck av styrka genom ribborna på sidorna. Affektionsvärdet är stort bland våra spisbyggare som får återuppleva gamla detaljer som ventilen, synliga gångjärn och handtaget i svart bakelit, precis som hos de gamla klassiska spisarna. Detta i kombination med den unika formgivningen som endast kan tillverkas i gjutjärn.

Robust eldskulptur

Morsø 5400 har svanmärkning och baserar sig på konvektionsprincipen vilket ger en fantastiskt ren och effektiv förbränning. Den är både logisk och enkel att använda på så sätt att ugnens luftintag, och därmed förbränning och värme, styrs från en enda ventil. Spisen kan värma upp bostäder på upp till 120 kvadratmeter.

Drifteffekt 3-7 kW
Värmer upp 45-105 m2
Höjd 1066 mm
Bredd 486 mm
Djup 415 mm
Brännkam. bredd 30 cm

5448_mellem

Share Button