fbpx

Nya Fujitsu inverter Arctic 9LAC 5,5kw Golvmodell mont & klart inkl. moms Rot-avdr. är avdraget

Fujitsus golvmodell är en mycket tystgående och energieffektiv värmepump med smidig och elegant design som gör den lättplacerad i de flesta inomhusmiljöer.

Golvmodellen passar särskilt bra för den som.

behöver hålla väggarna fria. Dess lågt placerade inomhusdel ger en skön värmespridning i hela rummet, från golv till tak, och den förbättrar din inomhusmiljö högst väsentligt tack vare sitt antiallergena enzymfilter som fångar upp kvalster, damm, pollen och andra partiklarGolvmodellen har inverter-funktion och ger dig behaglig värme på vintern och svalkande kyla på sommaren. Den har också en rad smarta funktioner som både gör den enklare att använda och mer effektiv när det gäller energibesparing och inomhusmiljö.

Underhållsvärme med ett knapptryck.

En smidig funktion hos maskinen är att den med ett enkelt knapptryck kan ställas in för 10 graders underhållsvärme, en funktion som är mycket användbar för exempelvis sommarstugan eller uterummet.

Enkel att installera.

Med sin smidiga och eleganta design smälter den in i alla inomhusmiljöer och dess nätta profil ger många installationsmöjligheter. Den kan exempelvis placeras i en nisch eller under ett fönster i stället för ett element.

Förbättrar din inomhusmiljö.

Golvmodellen förbättrar också din inomhusmiljö högst väsentligt  tack vare att den har ett antiallergent enzymfilter som fångar upp kvalster, damm, pollen och andra partiklar.

För specifikationer se produktblad nedan.

Nya_Fujitsu_Golvmodell_LA_09-14.pdf

Share Button