fbpx

Nya Fujitsu LEC-N är specialdesignad för att värma.


Äntligen finns det en värmepump som är speciellt utvecklad och konstruerad för att leverera värme – även vid mycket låga utomhustemperaturer. Fujitsus värmepump LEC-N är från grund och botten konstruerad och anpassad för det nordiska klimatet.

Låg omgivningstemperatur. Modellen har en högeffektiv kompressor och en helt ny sensor för övervakning av kylvätskans temperatur. Detta innebär att den har en finjusterad inverter-kontroll som gör att den fungerar i mycket låga utomhustemperaturer.

Kompakt innerdel. Tack vare den allra senaste tekniken och en genomtänkt design är modellen mycket kompakt och smidig, lätt att placera på dom flesta ställen i huset mm.

Underhållsvärme med ett knapptryck. Rumstemperaturen kan med ett enkelt knapptryck på fjärrkontrollen ställas in så att den aldrig blir lägre än 10 grader C. Detta säkerställer att rummet aldrig blir för kallt eller att något fryser sönder.

Nordiska specifikationer. Modellen är förberedd för att kunna användas vid så låga temperaturer som -25 grader. Nya temperatursensorer som fungerar mycket bra ända ner till -50grader. Nytt bottentråg med mjukvarustyrd värmestav. Samt isolering och ljuddämpande specialmatta runt kompressorn. Nytt och större kompressorhus för tystare drift.

Pris: 17 495 kr

Share Button