fbpx

Priser kataloger mm

Här hittar du våra prislistor och kataloger för nedladdning. Anvisningar, måttskisser etc hittar du under respektive produkt.

Kataloger Brasvärme

Dovre

Dovre, med sina rötter i Norge, tillverkas numera i Belgien i en av Europas modernaste gjuterier. Här hittar du populära modeller som Astro och Vintage. Dovre insatser och kassetter hittar du i vår speciella kassettbrochyr.
Dovre katalog

Kalfire

Kal-fire är ett holländskt företag och en av Europas främsta när det gäller innovation och förbränningsteknik. Vi har valt att arbeta med deras varumärke Heat Pure, en serie av exklusiva insatser för frimurning.
Kal-fire Katalog

Kassetter/insats katalog

Här hittar du samtliga våra kassetter och insatser från dessa varumärken; Attityd, Dovre och Sverigekassetten. Insatserna från Kal-fire och Rais hittar du i deras huvudkatalog.
Kassetter katalog

Rais Katalog

RAIS är ett danskt, familjeägt företag. Det klassiska formspråket hos RAIS är resultatet av dansk tradition, djupgående kunskaper och inovativt nytänkande. Det är dansk design skapad för att ge upplevelser, trivsel och en effektiv uppvärmning. I RAIS serie Art of Fire hittar du unika designkaminer och stilrena insatser. Scandinavisk Spismiljö har agenturen för RAIS i Sverige.
Rais katalog

Huvudkatalog för Spismiljö

Denna katalog innehåller alla våra egna varumärken Attityd, Apartment, Brännö samt Westbo köksspisar. Våra populära insatser och kassetter hittar du i vår speciella kassettbroschyr.

Spismiljö katalog

 

Kataloger Grillar

Napoleon

Napoleon kommer från Canada och man har mer än 30 års erfarenhet av att tillverka grillar. I dag levererar man grillar över hela världen och är kända för sin kvalite och genomtänkta design. Vi är stolta över att ha agenturen för Napoleon i Sverige.

Napoleon katalog

Napoleon UCC

Napoleon kommer från Canada och man har mer än 30 års erfarenhet av att tillverka grillar. UCC grillen är en prisvärd grill som nu ingår i Napoleon sortimentet Vi är stolta över att ha agenturen för Napoleon i Sverige.
Napoleon UCC katalog

 

Kataloger Skorsten

ChimVision Katalog

ChimVision är en lätt stålskorsten där ChimVision V25 monteras med schakt och ChimVision V50 är godkänd för schaktfri montering. Montering utan schakt får ske vertikalt och med horisontell sidodragning. ChimVision har ett rostfritt, syrafast innerrör med en rostfri yttermantel. ChimVision tillverkas av Scandinavisk Spismiljö.

ChimVision katalog

 

 

Prislista Napoleon

Napoleon Prislista

Här hittar du samtliga priser på våra grillar och tillbehör.

Prislista Napoleon

 

Prislista Skorsten

ChimVision Prislista

Denna prislista hittar du också i brochyren för vår skorsten ChimVision.

Prislista ChimVision

Share Button